Menu
Goedkoopste van BelgiëGrootste aanbod BordeauxPer losse fles te bestellenOptimale stockage conditiesPersoonlijk adviesGewaarborgde afkomstVerzorgde levering

Enkele tips voor de wijnliefhebber

 
 
  1. We hebben lange tijd grote voorraden gehad van de topjaren 2009 en 2010, maar stilaan geraakt ook onze voorraad uitgeput of komen we aan onze laatste kisten. Wie nog wat bij wil kopen, neemt best een kijkje op onze website voor de laatste wijnen van deze fantastische jaargangen.
     
  2. Vergeet de Bourgognes van 2015 en 2016 niet. Ook in rood is 2015 en 2016 voor Bourgogne een absoluut topjaar. Primeurs bestaan niet in deze regio. De wijnen worden pas verkocht als ze op fles zijn en na wat kelderrust. Ondertussen zijn de grote namen van 2015 en 2016 allemaal binnen. Profiteer ervan. Zelden was de pinot noir zo mooi geslaagd. Sla uw voorraad Premier Crus en Grand Crus van 2015 en 2016 in!
     
  3. Bourgogne wit 2014 is absolute top, maar slechts weinig mensen weten dit. Daarom loont het zeker de moeite om ook deze wijnen nu te bestellen, nu er nog voorraad van is.
     
  4. ​Onze inventaris heeft enkele nieuwe kelderresten aan het licht gebracht. Raadpleeg de lijst op onze website onder promoties.​