Menu
Goedkoopste van BelgiëGrootste aanbod BordeauxPer losse fles te bestellenOptimale stockage conditiesPersoonlijk adviesGewaarborgde afkomstVerzorgde levering

Enkele tips voor de wijnliefhebber…

Vanaf dit jaar voert het Dom. Paul Jaboulet Aîné een nieuwe commerciële politiek. De kwaliteiten van de wijnen van het domein worden elk jaar groter, dankzij de intense inspanningen van Caroline Frey, eigenares en gepassioneerd wijnmaakster. Het succes zorgt voor een overrompeling in de vraag naar hun wijnen. Net hierom werd een nieuwe verkoopspolitiek voor de wijnen van het eigen domein (die overigens 100% bio zijn) op punt gezet.

Vanaf heden zullen de topwijnen van de eigen domeinen in voorverkoop worden aangeboden in mei en geleverd worden in september. Daarna verdwijnen de wijnen weer van hun tarief, om dan 5 jaar later terug te worden aangeboden voor verkoop. Tegelijkertijd zullen enkele drinkklare, oudere jaargangen van hun Hermitages en Crozes Hermitages aangeboden worden. U kunt ze terugvinden onder de stockwijnen op onze site.
 
Nu wordt dus 2016, topjaargang, aangeboden ‘en primeur’.Wij konden deze proeven en kunnen alleen maar bevestigen dat het stuk voor stuk topwijnen zijn die absoluut het intekenen waard zijn. Wie nu intekent, krijgt 5% voorintekenkorting. Bij de prijzen per fles hieronder vermeld werd de korting reeds afgehouden. Van sommige van deze wijnen zijn ook magnums en dubbele magnums verkrijgbaar.
 
- Dom. La Croix des Vignes – St. Joseph rood 2016
Zeer zachte, warme aanzet, enorme intensiteit van mooi krokant fruit.
Prijs: € 44.17 per fles (btw incl.)       
 
- Dom. De Thalabert – Crozes Hermitage rood 2016
De meer dan 50 jaar oude wijnstokken geven deze wijn een zijdeachtige, zeer volle smaak met heel fijn fruit en mooie edele tannines.
Prijs: € 28.72 per fles (btw incl.)       
Prijs: € 66.40 per magnum (btw incl.)             
Prijs: € 150.45 per dubbele magnum (btw incl.)           
Prijs: € 317.76 per 6L-fles (btw incl.)
 
- Dom. De Roure – Crozes Hermitage rood 2016
Deze kleine productie (3ha) geeft een wijn met een enorme concentratie, de granieten bodem zorgt voor een ongelofelijke complexiteit, frisheid en een blijvende afdronk.
Prijs: € 43.08 per fles (btw incl.)       
 
- Les Pierrelles – Côte Rôtie rood 2016
Een zeer kleine productie, 1.5ha, zeer verfijnde syrah, mooi intens, fluwelig en delicieus, heerlijk sappige afdronk.
Prijs: € 59.49 per fles (btw incl.)
 
- Dom. St. Pierre – Cornas rood 2016
Een wijn met heel mooie stevige structuur, maar ook enorme concentratie warm fruit, en dit in evenwicht gebracht met mooie zuren. Geweldig imposante wijn.
Prijs: € 62.33 per fles (btw incl.)
 
- Maison Bleue – Hermitage rood 2016 (2de wijn Hermitage La Chapelle)
Dit is de nieuwe naam voor de tweede wijn van Hermitage La Chapelle. Het gaat om druiven die van de iets rijkere terroirs komen op de Hermitageheuvel. De wijn geeft een zeer goede impressie van de eerste wijn met fantastisch veel fijn, delicieus fruit. Absolute aanrader! De syrah op zijn mooist!
Prijs: € 64.33 per fles (btw incl.)
Prijs: € 138.29 per magnum (btw incl.)           
 
- La Chapelle – Hermitage rood 2016
Ongelofelijke topwijn, afkomstig van de topterroirs ‘Le Méal’ en ‘Les Bressards’. Gigantisch volume, puur en rijp fruit, zeer delicieus en perfect gevinifieerd. Legendarische wijn!
Prijs: € 184.26 per fles (btw incl.)
Prijs: € 388.21 per magnum (btw incl.)